Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 11.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
MikulásGyár Fehérváron is Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. december 11.
ImageIdén 14. alkalommal rendezik meg a MikulásGyár gyűjtőakciót, amely Budapest mellett az ország több pontján, így Székesfehérváron is várja az adományozókat – minden eddiginél hosszabb nyitvatartással, november 30. és december 21. között. Az adományokat a Polgármesteri Hivatal Városház tér 2. szám alatti épületében kialakított adománygyűjtő ponton várják, hétfőtől péntekig 8.00–20.00 óra között.
Tovább...
 
Tea, lekvár, likőr, bor - finomságok csipkebogyóból Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 11.
ImageA csipkebogyó felhasználása széleskörű. Fogyasztják gyógyteaként, készülhet belőle szirup, dzsem, lekvár, leves, bor és likőr is. A termésből sajtolt olajat napégés esetén vagy apró ráncok kezelésére is felhasználhatjuk. Sőt, már kapható csipkebogyóliszt is.
Tovább...
 
Birsalma, a téli egészségbomba! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 11.
ImageA megfázás, a hólyaghurut, a colitis és a depresszió ellen is hatásos a birsalma, amely szinte minden kertben megtalálható. Erősíti az immunrendszert, felveszi a harcot a hepatobiliáris betegségekkel szemben, és még a vastagbélgyulladás tüneteit is csillapítja.
Tovább...
 
Folytatódnak a beiskolázós programok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 11.
ImageDecember 12-én, szerdán folytatódnak a leendő elsősöknek szóló beiskolázós programok. Ezúttal az István Király Általános Iskolába és a Németh László Általános Iskolába várják a gyerekeket és szüleiket.
Tovább...
 
Szép jövője van a fehérvári táncnak! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 10.
Eldőlt, ki viselheti két éven át a Fehérvár Táncosa rangos címet a tíz döntőbe jutott - négy szólótáncos, egy duó és öt csapat - közül. Az összesen huszonnyolc ifjú táncos a zsúfolásig megtelt Vörösmarty Színházban állt a zsűri elé. A közel négyórás, látványos show-t vendégprodukciók, videóvetítések színesítették. Az ünnepi időszakban a Fehérvár Televízióban is látható lesz a műsor.
Tovább...
 
70 éves az Alba Regia Táncegyüttes Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. december 10.
ImageAz Alba Regia Táncegyüttes 2019-ben ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját, melyet egy egész évet felölelő programsorozattal tesznek emlékezetessé.
Tovább...
 
Nyugdíjasok karácsonya Oszvald Marikával Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft.   
2018. december 10.
Székesfehérvár önkormányzata minden év decemberében színes, szórakoztató előadással ajándékozza meg az idősebb generáció képviselőit. Idén az egyik legnépszerűbb magyar operett szubrett, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Oszvald Marika karácsonyi műsorát és a Bakony Népzenei Együttes Luca-napi összeállítását élvezhetik az időskorúak december 13-án, csütörtökön 15 órától az Alba Regia Sportcsarnokban.
Tovább...
 
Felgyúlt a remény lángja Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 10.
Advent második hétvégéje is a zene, a fények, a mesék, a játék és a készülődés jegyében zajlott a városban. Koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal, családi előadásokkal ünnepelt Székesfehérvár: a Városháza élő adventi naptárában hétvégén is kinyílt egy-egy meglepetésablak, az ünnepi fényfestés mesebeli hangulatot varázsolt, majd az Adventi színpad vasárnapi koncertje után lobbant fel a második gyertya lángja a város adventi koszorúján.
Tovább...
 
Gyümölcsültetvények bejelentése: közeleg a határidő Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2018. december 10.
ImageA termőföldvédelmi törvény előírja a hatóságoknak 2018. január elsejétől a gyümölcsültetvény kataszter vezetését, amelynek felállításához a 2018. január 1. előtt telepített ültetvényeket is nyilvántartásba kell venni. Így az azokat használóknak adatszolgáltatási kötelezettségük van
Tovább...
 
Állatok karácsonya a HEROSZ-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 10.
ImageIdén is megrendezték a hagyományos Állatok Karácsonyát a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában. A közös ünnepség előtt a Közgyűlés Fidesz frakciójának tagjai – mint minden adventkor, így idén is – ellátogattak a menhelyre és adományokat is vittek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9615 - 9625 / 20393